Vintersurf i El Medano, Tenerife

Vintersurf i El Medano, Tenerife

Litt lenge til sommeren? Unn deg et opphold på deilige Tenerife. I den lille byen El Medano er vind-vannsportene mange. Enten du liker bølgesurfing, windsurfing, kite eller wingfoil finner du ditt paradis her. El Medano ligger kun en 10-15 minutters taxitur unna flyplassen, allikevel er det stille og rolig og ingen sjenerende flytrafikk forbi. Her er mange hyggelige restauranter og kafeer. Et godt utvalg av kles- og souvenirbutikker, og et hav av surfebutikker. Du finner sikkert noe akkurat du liker!

Lavkost eller luksustur? Her er flere fine hostels, Ashavana Hostel El Medano, Medano Nest Hostel og Daydream El Medano coliving, er et par "Wingsisters" har sjekket ut. Et flott hotell, Hotel Playa Sur(f) ligger rett på stranden, har deilig luksus, eget basseng og ligger rett på stranden. Foretrekker du å booke en leilighet til familien eller vennegjengen? Sjekk ut "Apartments Medano".

Er reisekassa litt skrall, sjekk ut restplasser på ving.no Kanskje har du råd allikevel? Norwegian og SAS har også flere ukentlige avganger til Tenerife sør. Noen har reist ned med et morgenfly, for så å fly hjem neste kveld. Noen vil kalle det luksus? Andre velfortjent egentid. Det er opp til deg. Mulighetene ligger der ute.

SPESIALTILBUD LEIE AV VIBRANT SURF WINGFOIL UTSTYR FEBRUAR/MARS. RABATT 50%

I hele februar og mars 2024 leier du Vibrant Surf wingfoil utstyr hos TWS (Tenerife Windsurf Solution) til 50% rabatt. Ønsker du windsurf utstyr med inkludert bruk av wingfoil, får du 15% rabatt. Ta kontakt på info.vibrantsurf@gmail.com for "rabattkode". 

Reiser du alene og er på jakt etter et sosialt miljø? Sjekk inn på et hostel. Her er det store muligheter for at du møter noen med samme interesser.

November 2023 reiste flere Wingsisters til El Medano i "samlet flokk". Vi håper dette var starten på en årlig tradisjon. Bli en Wingsisters du også!

...men hvem er Wingsisters egentlig? Følg med i neste blogginnlegg. 

Be bold, be vibrant!

Friheten finner du på sjøen!

Tilbake til bloggen