Historie

Seiling, sjø, motorbåt, seilbrett, vannski, krabbefiske og snorkling, var alle en del av min oppvekst. Som grunder i SeaBreeze (Tidl. Someday Boats) er jeg, Tone Fuhre Pettersen, vokst opp i Larvik og senere bosatt i Drammen. Med hytte i Kragerø og båtinteresserte foreldre, var det vanskelig å unngå aktiviteter ved sjøen. Finnes det noe bedre enn å sitte på et svaberg og høre bølgene bruse? Kanskje liker du bedre å se bølgene skylle innover stranden, mens sanden kiler deg mellom tærne, eller kanskje aller best; å være mitt i sentrum ute på det store havet i en vakker farkost. Uansett, SeaBreeze er her for deg.

SeaBreeze selger opplevelser og minner. Det handler om å skape noe sammen, erfare noe og oppnå spektakulære øyeblikk. Opplevelser skal være noe du kan ta og føle på. Ankre dem inn, og hent dem tilbake, når du ønsker. Gå gjennom nye dører, se nye verdener, føl frihet og opplev mestring. Bak ethvert produkt hos SeaBreeze skal du kunne finne en opplevelse. Del den med venner, familie, kjente og kjære, eller nyt den alene i fred og ro.

Tone seiler Optimist jolle høsten 1986

Verdier er det som betyr noe for oss, og som styrer våre handlinger. I SeaBreeze danner første bokstav i våre verdier ordet BOAT. Det er lett å huske, når vi er litt over snittet fascinert av sjø og vann.

Begeistring. Vi ønsker å begeistre både våre kunder og medarbeidere. Dette gjør vi ved å se, anerkjenne og involvere.

Opptur. Når du besøker oss skal du få en opplevelse over forventet. Når du tenker "wow!", da har vi nådd målet.

Attraktiv. Vi ønsker å være din foretrukne forhandler og leverandør. Derfor holder vi høy kvalitet og service.

Tillit. Du som kunde skal kunne stole på oss og være trygg på at vi holder det vi lover.