WINGSPORT

Lær deg sommerens hotteste aktivitet, Wingfoil. En del av fellesbetegnelsen Wingsport. Sommerstid holder vi kurs i wingfoil. Vinterstid kan du benytte vingen til wingskate, wingboard, wingski og mye annet. Alle aktivitetene dekkes av fellesbetegnelsen Wingsport. 

Er du kvinne kan du bli med i fellesskapet Wingsisters. Vi inviterer til felles treningssamlinger og andre sosiale tiltak. Terskelen er lav og du trenger ikke å ha prøvd wingfoiling tidligere. Det viktigste er at du er nysgjerrig og har pågangsmot. Vi gleder oss til å få deg i gang.

Er du mann eller hen, kan du selvfølgelig også delta på kurs. Det er faktisk flest menn i miljøet. Ta kontakt og meld deg på et av våre annonserte kurs, eller book en privattime hos Vibrant Surf. Passer ingen av de oppsatte tidene, men du ønsker at vi arrangerer noe i nærheten av deg? Ta kontakt. Vi skal gjøre så godt vi kan. All påmelding via Vibrant Surf sine nettsider. Link til kurssiden her.

Og ja, hvem er vi, jo menneskene bak Vibrant Surf (Jorunn Horgen og Emil Horgen Rasmussen) og SeaBreeze (Tone Fuhre Pettersen). Noen mer erfarne og premierte vannsport utøvere enn andre, men alle med et åpent sinn og en stor forkjærlighet for aktivitet på og i vannet. 

Ønsker du å gå direkte til nettshoppen for salg av wingfoilprodukter. Følg linken her. Her er stort utvalg av wingfoil produkter til en fornuftig pris!

1 av 5

Se utstyret i bruk!

Wingsisters

Bli kjent med Wingsisters. Med nysgjerrighet for wingsport og et hjerte for vannaktivitet, er du hjertelig velkommen inn i fellesskapet. Enten du har masse erfaring eller er helt fersk, delta på en av våre samlinger og bli hekta på wingfoil.

El Medano på Tenerife i november er kommet for å bli en tradisjon. Luksus eller lavkost-tur, du bestemmer. Mer info om aktiviteter, samlinger og turer for 2024 kommer...

Wingsisters i El Medano.

Vi forhandler Wingfoil produkter fra Vibrant Surf. Kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Perfekt for nybegynneren og den litt øvede wingfoileren. Norsk design.

Se utvalget her!